Літо у веселій компанії з «Рудь»

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Вірних прихильників морозива «Рудь» не злякало суботнє похолодання, відтак площа Польський ринок заледве вміщала охочих позабавлятися в розважальній програмі щорічного Свята Морозива від найбільшого  виробника холодного десерту в Україні – компанії «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод»). Та й як було не спокуситися на ласу пропозицію улюблених героїв солодкого заходу на чолі зі слоником Пустунчиком, які вже 12 років поспіль кличуть маленьких кам’янчан та дітлахів по всій країні до гри, веселого настрою й, звісно, чергової нагоди посмакувати такими бажаними для дитячої і не тільки душі ласощами.

Як завше дітвору було не спинити – а як, коли тут атракціон, майстер-клас один цікавіше іншого, тож хочеться спробувати всі. Дівчатка насамперед облюбовували локації, де робили зачіски та аквагрим, хлопці, звичайно, обступили ігрові намети, де вправлялися на влучність, спритність, витримку тощо. І все це вкупі організатори дійства приправили танцями, естафетами, конкурсами та веселим і зігріваючим сценарієм запальних ведучих.

Зі сторони свято нагадувало перегони, та якщо в традиційних змаганнях, чемпіон буває один, то на цьому дійстві переможцями стали усі: з’їв морозиво – отримав «рудик» – обміняв казкову валюту на розвагу – взяв у ній участь та виграв приз. Отож, додому ніхто не повертався з порожніми руками, а з сувенірами та подарунками від ТМ «Рудь». А ще приємно втомлені та зі «смайликами» на обличчях, отож свято досягло своєї мети. А от зауваження щодо незручностей, котрі створюються через натовп та штовханину навколо ігрових майданчиків, мабуть, творці «Рудь» сприймуть як сигнал, що потрібно розширюватися. А це означає, що друзів у морозива більшає.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ, Володимир СКОБ’ЯК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар