Кам’янець-Подільський суд відкритий для громадськості та ЗМІ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

В приміщенні Кам’янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області представники місцевої судової влади зустрілися з журналістами, аби вкотре проголосити свою відкритість до ЗМІ та громадськості нашого краю.

Голова суду Роман Савчук наголосив на необхідності тісної співпраці суду і засобів масової інформації, які висвітлюють його роботу. Журналісти особисто познайомилися з представниками комунікаційної cлужби цього органу – суддею-спікером Людмилою Шевцовою та прес-секретарем Аліною Пипою. Учасники зустрічі обмінялися контактами задля подальшої плідної співпраці щодо публікації матеріалів, котрі представляють суспільний інтерес і цікаві для людей.

– Сподіваюся, така співпраця поліпшить роботу самого суду, сприятиме об’єктивному висвітленню подій, які ми хочемо донести до громадськості, а журналістам буде зручніше працювати, аби оперативно та достовірно викладати матеріал. З нашого боку це не буде чинником впливу на подання інформації, просто в публікаціях слід використовувати правильну термінологію, чітко викладати суть спору, прийняте судом рішення тощо – саме в цьому ми й намагатимемося допомогти представникам ЗМІ. Також ми відкриті до спілкування, якщо ви маєте інформування для роботи суду, – наголосив Роман Іванович.

Також під час зустрічі порушили питання щодо добудови Будинку правосуддя, котрий розташований на вулиці Данила Галицького, 7. Він має п’ять поверхів, а площа забудови становить 951,8 кв.м.

– Нещодавно ми побували на цьому об’єкті. Днями відбулася кординаційна нарада за участю голови Державної судової адміністрації Зеновія Холоднюка та представників підрядної організації (це черкаська фірма, – авт.), на якій прийнято рішення про продовження будівництва в межах фактичного фінансування, – зазначив Роман Савчук.

Нагадаємо, що спорудження Будинку правосуддя розпочали ще 1992 року, сюди мають перенести Кам’янець-Подільський міськрайонний суд.

Наталя КАМІНСЬКА.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар