Бец повертається. Начальником відділу РДА

Увечері 21 листопада екс-очільник голови райради Борис Бец на своїй сторінці у Фейсбук опублікував Постанову Хмельницького окружного адміністративного суду про задоволення його адміністративного позову до Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації щодо поновлення на посаді.

У документі, зокрема, йдеться: «Визнати протиправною відмову голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації №1342/01-36 від 30.06.2017 у поновленні Беца Бориса Борисовича на посаді начальника управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської райдержадміністрації.

Поновити Беца Бориса Борисовича на посаді начальника управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської райдержадміністрації.

Постанова в частині поновлення на посаді підлягає негайному виконанню».

– Сьогодні підтвердилася теза про те, що найкращі вкладення – це навчання дітей. Дякую Тарасу та Вікторії за зроблену важку юридичну роботу! Справедливість є, за неї варто боротись! – прокоментував ситуацію Борис Бец.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар