Сіяли таланти Кам’янеччини

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

«Кожна дитина – таланту перлина!» – під такою назвою 14 травня в РЦКіМ “Розмай” відбувся обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності, виставка образотворчого і декоративного мистецтва загальноосвітніх та позашкільних закладів Кам’янець-Подільського району, Колибаївської, Староушицької об’єднаних територіальних громад. Святкове дійство розпочалося з екскурсії виставкою. Всього було представлено біля тридцяти різних технік та більше 200 експонатів. 35 майстер-класів різноманітних технік та видів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва презентували учні Кам’янець-Подільського району, Колибаївської, Слобідсько-Кульчієвецької та Староушицької ОТГ.

У концертній програмі було представлено 30 номерів художньої самодіяльності за жанрами: вокальний, хореографічний, інструментальний, фольклорний та літературно-мистецький.

Усю конкурсну програму оцінювали журі у складі: заслуженого працівника освіти України, директора ХОЦНТТУМ Григорія Гончарука, заслуженого працівника освіти України, заступника директора з навчальної роботи ХОЦНТТУМ Наталії Жолобок, завідувача навчально-методиним відділом художньо-естетичного виховання школярів Інни Стельмах, методистів відділу Наталії Василишеної, Оксани Митко, Віти Грабової.

На завершення святкового дійства до усіх учасників програми звернулися Григорій Макарович Гончарук та начальник відділу освіти Кам’янець-Подільської РДА Олена Вікторівна Пронозюк. Вони привітали дітей та їх керівників із успішним проведенням заходу, побажали досягати нових вершин у своїй творчості. Григорій Макарович наголосив, що завдяки таким талановитим дітям та не менш талановитим їх керівникам – наш район протягом останніх п’яти років утримує першість в області з художньо-естетичного напрямку, відповідно й Хмельницька область є першою в Україні в цьому плані.

Юлія СТЕПАНЮК, методист Кам’янець-Подільського районного Будинку школяр

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар