Спортивна мозаїка

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Тхеквондо ВТФ

Напередодні весни вихованці СК «Чайка» разом зі своїм тренером, президентом Кам’янець-Подільської федерації тхеквондо ВТФ Сергієм Чайкою та радником голови районної ради Бориса Беца, Почесним президентом федерації Сергієм Кротіком повернулися з Чемпіонатів Європи серед клубів і юнаків  та етапів Кубка світу в Турції (Белек) і ОАЕ (Фуджейра), які проходили впродовж останніх двох тижнів.

1 березня в СК «Чайка» всі призери цих змагань були ще раз нагороджені кубками і почесними грамотами вже в стінах рідного закладу. Відрадним є той факт, що серед 8 привезених медалей 7 спортсменами 5 медалей завоювали діти району. За словами Сергія Чайки, який майже повністю за власні кошти, а це близько 90 тис.грн, проспонсорував районних вихованців, з кожним роком медалей стає більше, а СК «Чайка» є одним з найкращих не лише в межах України, але й поза нею. Про це, насамперед, свідчать результати змагань.

– Раніше ми тренували дітей, виїжджаючи в район, — сказав Сергій Володимирович. — Зараз ситуація трохи інша через відсутність належного фінансування, все доводиться робити самотужки. Дуже важко сьогодні знайти спонсорів, яким небайдужа доля молодих талановитих спортсменів. Але ми впевнено рухаємося вперед, адже зупинятися на досягнутому не маємо морального права.

Призерами змагань стали Дмитро Міщук з с.Голосків – золото на етапі Кубка світу з тхеквондо ВТФ та срібло на Чемпіонаті Європи серед клубів (Туреччина, Белек); Давид Нестеров із с.Жовтневе – бронза на Чемпіонаті Європи серед юнаків (Туреччина, Белек); Влад Козак із с.Довжок — бронза на Чемпіонаті Європи серед юнаків (Туреччина, Белек): Валерія Терехова з с.Грушка – золото на Кубку світу, ранг G2 (ОАЕ, м.Фуджейра).

Армспорт

27 лютого в Хмельницькому проходив чемпіонату області з армспорту. В складі збірної району відзначився Сергій Дігалов, який у ваговій категорії понад 90 кг став чемпіоном на ліву та праву руку. Срібло в змаганнях вибороли Євген Сидорук (на ліву та праву руку) та Сергій Зірчик (на ліву руку), бронзовим призером став Юрій Гаврилюк (на ліву та праву руку).

У загальнокомандному заліку Кам’янець-Подільський район посів друге місце.

Легка атлетика

26-27 лютого в Хмельницькому проходив відкритий чемпіонат ОЦФВУМ серед юнаків та дівчат 1999 р.н. і молодше. На ньому успішно виступили вихованці тренера районної ДЮСШ Миколи Дубчака, учні Гуменецького НВК об’єднаної територіальної громади Віталій Кліновський та Надія Гуменюк, які стали чемпіонами в стрибках у висоту.

Футзал

27-28 лютого у смт Стара Ушиця, селах Козак та Кульчиївці відбулися зональні змагання чемпіонату району з футзалу, за результатами яких учасниками фіналу в першій лізі стали команди Залісся Другого, Старої Ушиці, Кульчиєвець. До фіналу другої ліги потрапили футзалісти Слобідки-Кульчієвецької, Калачковець, Грушки.

28 лютого в Чемерівцях проходив відкритий турнір з футзалу серед ветеранів віком понад 35 років, у якому перемогла районна команда «Фортуна» (с.Козак). На першому етапі в групі наші футзалісти з рахунком 8:2 перемогли команду з с.Летава та з рахунком 5:2 – з с.Цикова. В півфіналі «Фортуна» перемогла спортсменів з с.Бережанка (7:2), а в фіналі – смт Чемерівці (8:2). Команду нагороджено кубком та дипломами.

«ІГРИ НЕПОКОРЕНИХ»

Управління соціального захисту населення доводить до відома ветеранів війни та учасників антитерористичних операцій-інвалідів війни про можливість взяти участь у міжнародній програмі «ІГРИ НЕПОКОРЕНИХ».

Змагання будуть проводитися з таких видів параолімпійського спорту: атлетика, стрільба з лука, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, сидячий волейбол, плавання, баскетбол на інвалідному візку, регбі на інвалідному візку.

Бажаючим взяти участь у цьогорічних тренуваннях та в «ІГРАХ НЕПОКОРЕНИХ» 2017 року необхідно звернутися за додатковою інформацією в сектор Державної служби України в справах ветеранів війни та учасників антитерористичних операцій у Хмельницькій області.

Адреса: 29013, м.Хмельницький, вул.Соборна,75.

Тел. (0382)65-06-77. Електронна адреса: knmelnstkyi_ato@ukr.net

Веб-сайт: http://www.dsvv.gov.ua

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар