Вчителька української мови та літератури Кам’янець-Подільського ліцею виборола друге місце у конкурсі «Вчитель року-2018»

Автор: | Опубліковано Освіта Немає коментарів

Успіх реформи Нова українська школа безпосередньо залежить від учителів, і Міністерство освіти і науки готове підтримати переможців конкурсу “Учитель року”, які хочуть ділитись власним досвідом та поширювати сучасні педагогічні практики. Про це зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час зустрічі з переможцями та лауреатами Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2018”, яка пройшла напередодні професійного свята освітян.

Лілія Гриневич зазначила, що саме вчителі-переможці та лауреати конкурсу “Учитель року” могли б стати тими, через кого поширюватиметься новітня інформація. Вона доручила профільному Інституту залучати їх до підготовки матеріалів для підвищення кваліфікації вчителів.

Міністр також вручила освітянам почесні грамоти Кабміну та Верховної Ради України. До пакету нагород увійшли і ювілейні монети “Серце віддаю дітям”, які Національний банк України випустив до 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського.

Приємно відзначити, що серед нагороджених — наш вчитель української мови та літератури Кам’янець-Подільського ліцею Людмила Пристай, яка виборола друге місце у конкурсі «Вчитель року-2018».

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар