Зима підсуває кам’янчанам травми

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

За даними травмпункту міської лікарні, з 17 по 26 грудня в Кам’янці-Подільському зареєстровано 238 осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків невиробничого характеру (за попередній тиждень – 216 осіб). В тому числі 41 дитина (за попередній тиждень – 48).

Проведено 6 попередньо-хірургічних операцій, накладено 66 гіпсів (за попередній тиждень – 78). 24 особи постраждали внаслідок криміналу. Постраждалих внаслідок ДТП немає. Госпіталізовано 13 осіб.

Мала місце й одна виробнича травма.

Шановні жителі та гості міста, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради просить в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків, звертати увагу на утворення бурульок. Загрозливою є ситуація поблизу під’їздів багатоповерхових будинків та при вході до торговельних майданчиків. Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності — самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

Юрій КРИЛОВ, начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар