«УКРПОШТА» ОСУЧАСНЮЄТЬСЯ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Задля зручності мешканців тепер усі послуги поштового зв’язку надаватимуться у відділенні нового формату за адресою Дружби народів, 4/5.
4 травня його офіційно відкрили за участю заступника міського голови Сергія Бабія, а також директора філії Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Миколи Громова.
– Ми вдруге відкриваємо аналогічне відділення зв’язку в сучасному форматі, – зазначила керівник Кам’янець-Подільського центру поштового зв’язку №2 Оксана Колачова. – Воно відповідає всім вимогам європейських стандартів. Сподіваємося, що мешканці міста будуть задоволеними високою якістю послуг нашої пошти, і в майбутньому ми зможемо відкрити ще не одне таке відділення.
Нагадаємо, минулого року, теж у травні, подібне відділення було відкрите на вул.Пушкінська, 44 А.
За словами Оксани Вікторівни наразі гострою проблемою залишається реконструкція застарілих приміщень та їх переоснащення, на що в подальшому акцентуватимуть увагу поштовики. Директор філії Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Микола Громов разом із керівником Кам’янець-Подільського ЦПЗ №2 Оксаною Колачовою обговорили можливість оновлення інфраструктури та розвиток послуг сервісної компанії, зокрема поліпшення роботи відділень «Укрпошти» міста та району.

Надія ЄРМЕНЧУК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар