Копами Кам’янеччини керуватиме старий-новий очільник

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Згідно з розпорядженням керівника ГУНП в Хмельницькій області Василя Віконського, на посаду начальника Кам’янець-Подільського районного відділення поліції призначено підполковника Андрія ДУРАНКОВА. 14 грудня відбулося офіційне представлення нового очільника підрозділу особовому складу.

Андрій Олексійович народився20 березня 1975 року у Кам’янці-Подільському. Тут у 2000 році він розпочав свою поліцейську кар’єру з старшого інспектора-чергового чергової частини роти дорожньо-патрульної служби ДАІ. А через рік прийшов у районне відділення дільничним інспектором, яке очолював протягом 2007-08 рр. Працював першим заступником начальника Дунаєвецького районного відділу, начальником Красилівського підрозділу, начальником відділів та заступником начальника управління карного розшуку Управління МВС України в Хмельницькій області, керував Віньковецьким районним відділом та Віньковецькими відділеннями Дунаєвецького та Ярмолинецького відділів поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Одружений, виховує двох синів.

  • Я розпочинав свій трудовий шлях і зростав професійно в цих стінах, вийшов з них. Повертатися додому завжди приємно, Дякую за надану довіру, – з ностальгією зазначив Андрій Дуранков. – При тому, що колектив значно оновився, бачу знайомі обличчя. Сподіваюся на нашу плідну та ефективну діяльність. Переконаний, що у співпраці з місцевими органами влади та колегами з інших правоохоронних структур ми забезпечимо порядок, безпеку та спокій у районі.
  • Щоб відновити людський організм, йому вливають нову кров. Час від часу свого перезавантаження потребує й система внутрішніх справ, тим паче Кам’янець-Подільського району, як одного з найбільших в Україні, – прокоментував кадрові зміни начальник міськвідділу поліції Юрій Білянський. – Андрій Дуранков з великою відповідальністю виконує свої професійні обов’язки, тож сподіваємося, що ті результати, котрих йому вдалося досягти на попередньому місці роботи, не забаряться й на Кам’янеччині.

Що стосується екс-керівника районного відділення Ігоря Кшемінського, то його переведено на посаду начальника Віньковецького відділення Ярмолинецького відділу поліції, яку до останнього якраз і займав Андрій Дуранков.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар