Раду обезглавлено

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Певне добряче «насолив» депутатському середовищу районної ради її очільник Борис Бец, що народні обранці в черговий раз взялися змістити його із займаної посади. Як пам’ятаємо, минула сесія ознаменувалася «протибецівською» операцією з висловлення недовіри голові, котра одначе провалилася через брак голосів, тоді його усунення підтримали лише 16 представників району. Іспит на довіру здано – начебто питання мало зійти нанівець, а незадоволені бути поставлені на місце. Проте депутати були настроєні рішуче – поразка в бою зовсім не означає програну битву. Тож 21 підписом ініціювали скликання 22 червня ХVI позачергової сесії з винесенням нового-старого питання про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови районної ради Бориса Беца.

  • Голосуйте по совісті, чесно і правдиво, – звернувся в «судний день» до колег Борис Борисович. – Вдячний тим, хто не спокусився на посади, тиск та обіцянки й прийме свій справедливий вердикт.

Та, здавалося, ці слова вже нічого не вирішували, а вибір більшості зроблений не на його користь: доволі впевнено почувалися обранці. Інтуїція не підвела – цей четвер таки став прощальним для Бориса Беца. За його відставку шляхом таємного голосування висловилося 22 депутати з 32, які взяли участь в процедурі, семеро були «проти».

У залі наступила тиша, яку порушив сам екс-керманич.

– Дякую за роботу, будемо працювати далі, – мовив він наостанок депутатському корпусу й покинув зал засідань.

А за кілька хвилин дав оцінку останнім подіям на своїй сторінці у Facebook:

– Пройшло таємне голосування, сьогодні останній робочий день. За звільнення проголосувало – 22, колективу дякую за роботу! Темні сили перемогли, жаль району, але я залишаюсь депутатом і трибуна відкрита!

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар