Повернути довіру влади

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження від 20 лютого 2020 р. про призначення нового голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації – Бернашевського Анатолія В’ячеславовича.

Вчора під час пленарного засідання районної ради відбулося його офіційне представлення за участю першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Романа Примуша, який зачитав розпорядження Президента та привітав новопризначеного голову. Він, як і народний депутат Ігор Марчук, побажав Анатолію Бернашевському успішної та плідної роботи на благо Кам’янеччини та наголосили на основних першочергових завданнях, які стоять перед очільником району. Зокрема Ігор Марчук відзначив, що наша держава знаходиться на межі впровадження ряду важливих реформ, переживає зараз важкі часи, тому сьогодні як ніколи необхідна єдність всіх гілок влади, як і суспільства в цілому.
У свою чергу Анатолій В’ячеславович наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю Кам’янеччини.
– Люди зневірилися у владі як державній, так і місцевій. Тому ми дійсно ставимо перед собою нові завдання – в першу чергу повернути довіру. Влада нині є відкритою. Вона працює з людьми, втілюючи ті завдання, які ставить Президент, Уряд, – зазначив голова РДА. – Важливо працювати «не много и как-нибудь», а якісно і швидко, без корупції та будь-якого зволікання. …Мої основні життєві тези це – порядність, вимогливість, дисципліна і результат. Сподіваюся на плідну співпрацю з депутатами районної ради, органами місцевого самоврядування. Я відкритий для діалогу, прагну працювати у команді, вирішувати спільні ідеї та отримувати вагомі результати.
Новопризначений керівник району Анатолій Бернашевський також подякував Президенту України та керівництву області за висловлену йому високу довіру і запевнив, що буде продовжувати роботу над розпочатими реформами задля соціально-економічного розвитку району.

Надія ЄРМЕНЧУК.

Для довідки:
Анатолій Бернашевський народився 17 вересня 1972 року в Кам’янці-Подільському.
Має вищу ветеринарну освіту, закінчив Подільський державний аграрно-технічний університет. Після навчання працював майстром у ковбасному цеху с.Оринин, а з 1997 – начальником цеху. З 2001 до 2010 рр. займався підприємницькою діяльністю. В період з 31 жовтня 2010 року по 18 березня 2012 року був головою Орининської сільської ради, а далі знову повернувся до власної справи.
В опублікованій декларації на сайті НАЗК новопризначеного голови зазначено, що в 2018 р. він отримав 997 тисяч 40 гривень від господарської діяльності. У власності має квартиру в Кам’янці-Подільському (62 кв.м), гараж, магазин та їздить на Volkswagen Passat, 2016 року випуску.
Одружений, разом з дружиною Оксаною виховують сина та доньку.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар