Низький уклін вам, матері

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

День матері – це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. В Україні жінка споконвіку асоціюється з берегинею сім’ї, вона відіграє величезну роль у вихованні дітей. Саме від матері залежить, якою виросте її дитина, і саме вона прищеплює підростаючому поколінню любов до рідної землі.

День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства й до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ неньки, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Найщиріші слова подяки адресуємо багатодітним матерям. Ви уособлення доброти, милосердя й шляхетності, ви піклуєтеся про наше найдорожче багатство – дітей, віддаєте їм світло, тепло і щедрість своєї душі.

І саме в цей святковий день 14 травня в селі Смотрич сільські депутати Колибаївської ОТГ (округ №№10, 11, 12) Юрій Захаров, Роман Захаров та Тетяна Захарова відвідали та щиро привітали від імені сільського голови Михайла Желізника та себе особисто дорогих своїх односельчан, багатодітних матерів Олену Продан, Тетяну Василевич, Наталю Надточій, Світлану Олексійчук, Світлану Загородню. Від усього серця побажали їм міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя і добра на довгі літа! Доземний вам уклін і щира дяка за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку.

У Смотрицькому сільському клубі за організації завідуючого клубом Романа Захарова та бібліотекаря Тамари Яскун відбулася літературна композиція „Ймення матері як сонце світить вічно!”, метою якої було створити умови для виховання почуття любові і вдячності до матері, як берегині роду, сприяти формуванню духовно-моральних цінностей дітей та молоді, щирого ставлення до близьких і рідних людей.

Учасники художньої самодіяльності декламували вірші, співали пісні про матір, колискові, а Вікторія Прус зворушливо прочитала молитву за матір.

Тамара ЯСКУН.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар