Фестивальний серпень запрошує до Кам’янця-Подільського

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

В останній місяць літа на кам’янчан та гостей міста чекає чимало фестивалів та цікавих заходів. Традиційно відкриють фестивальний календар серпня “Ількові забави” – свято води та спільного родинного відпочинку, яке щороку збирає на веселі розваги все більше і більше сімей. Програма фестивалю стане більш урізноманітненою, проте  обов’язковими залишаються змагання родин з дітьми. Стартує захід 4 серпня у сквері «Гунські криниці» о 13.00.

Окрім розважальних заходів, серпень порадує і мистецькими подіями, серед яких презентація чотирьох виставок різних напрямів. Розпочне цю естафету третього серпня благодійна виставка-продаж «Життя наших дітей» у виставковій залі музею.

На День Незалежності (24-25 серпня) на поціновувачів історії та реконструкторських боїв чекає  ще один фестиваль, який уже став традиційним для міста – “Остання столиця”. Відвідувачі заходу зможуть побачити відтворення історичних подій, які відбувались у Кам’янці-Подільському в 20-х роках ХХ століття.

Також за окремою програмою відбуватиметься й святкування в місті Дня Незалежності. Детальна програма заходів буде вже незабаром. А поки організатори відкрили таємницю хто стане спеціальним гостем. І порадує кам’янчан цього разу український виконавець, автор текстів та музики відомих хітів Роман Скорпіон.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар