У Старій Ушиці на заваді якісному ремонту стають водії

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Незадовільний стан доріг – неабияка проблема як України загалом, так і Кам’янеччини зокрема. І дуже приємно, що деякі автотранспортні магістралі таки дочекалися свого грунтовного відновлення. Йдеться про проїжджі частини вулиць Української та Соборної в смт Стара Ушиця, де завершується капітальний ремонт – укладено асфальтобетонне покриття ділянок доріг. Наразі проїзд вулицею Українською вже відкрито, а на Соборній ще тривають ремонтні роботи.

Звісно, для того, аби зробити якісне дорожнє покриття, слід дотримуватися певних технологій, до прикладу, не заїжджати на асфальт декілька годин, аж поки він не вистигне. Проте, на жаль, деяким горе-водіям обмежувальні знаки, що вказують на проведення ремонтних робіт, не указ. Вони їхали ще дуже м’яким теплим покриттям, не реагуючи на зауваження. Один з водіїв не захотів об’їжджати ділянку, що ремонтується, мовляв, дуже поспішає, натомість зупинився і почав розповідати, як потрібно проводити ремонт. А після такої повчальної лекції не пошкодував шин своєї іномарки і проїхався по гарячому асфальту, залишивши сліди.

Люди стільки чекали цього ремонту, невже не можна ще трохи потерпіти, поки вистигне асфальт?! Шановні земляки, давайте цінувати те, що робиться заради поліпшення добробуту людей. Порядок, чистота і повага до людей починаються з кожного із нас.

За матеріалами сайту Староушицької селищної ради.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар