Лапочки-дочки дали лік Новому року в Кам’янці-Подільському

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Дівич-вечір вирішили влаштувати в новоріччя в міському перинатальному центрі двійко дівчаток, які народилися 1 січня. Першою о 6 ранку тоненьким голоском про себе сповістила Соломійка. Маля вагою 3680 г, зростом 54 см з’явилося в сім’ї Катерини та Дмитра Декалових з Фурманівки. За 5 хвилин до Нового року подружжя підслуховувало не бій курантів, а поштовхи у маминому лоні. А вони повідомляли про те, що часу на мандарини та олів’є немає, тож свято родина зустрічала дорогою до пологового, де через кілька годин відчула радість батьківства.

Рівно опівдні Соломійці вже підспівувала Кіра (3660 г, 54 см). Крихітка-первісток ощасливила сімейство Діани Клименко та Віктора Заремби з Голоскова. В новорічну ніч майбутні батьки з нетерпінням рахували години до появи їхньої зірочки. Й хоча дорослі люди давно перестали вірити у Діда Мороза, але тільки не 2020 року, що подарував їм диво усього життя.

Естафету своїм подружкам передала старша на день Аміна (3490 г, 50 см), яка знайшлася 31 грудня на світанку о 5.20 у Вікторії та Саміра Ахамад. Від щастя новоспечена мама аж забула, що йде Новий рік, опам’яталася на ранок, коли з вітаннями в палату зайшли лікарі. Жінка пригадує, що напередодні вдома навіть встигла купити та прикрасити ялинку, але до зустрічі нового року не дійшло, бо постукалася на світ донька.

Смугляночка-кам’янчаночка Амінка – викапаний тато. Чоловік з Непалу, приїхав в Україну на навчання й тут знайшов собі другу домівку. Тут він не тільки зустрів свою половинку, а пустив своє коріння. Історія незвичайної інтернаціональної сім’ї схожа на справжню східну казку.

  • Розвиваючи мережу фаст-фудів, чоловік відкривав заклад у нашому місті. А я прийшла сюди на роботу. Після того ми уже три роки разом, – згадує Вікторія. – Про свій вибір я ані скілечки не жалкую, хоча на початках нашого знайомства чула застереження з боку близьких, мовляв різні культури, погляди. Але ж не це красить людину, й Самір швидко змінив їхню думку. Ви тільки подивіться, як чоловік пригортає дитя, трепетно тримає його на руках. Не раз каже мені: «Ти відпочивай, а я сам впораюся». Навіть нещодавно у чоловіка стояло питання про повернення на батьківщину, але він поряд. Навпаки, до нас у гості збираються Самірові батьки. За азійськими традиціями народження внучки вони святкуватимуть всім селом. Гуляння з пригощаннями можуть розтягнутися до місяця, поки усі односельчани не привітають сім’ю з урочистою подією.

І нехай таких знаменних подій стається більше в новому році – кам’янчан прибуває, а родини щасливішають.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар