Грудень у Кам’янці-Подільському сніжитиме мистецькими подіями

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Так що до зустрічі Нового року кам’янчани підійдуть святково налаштовані, і піднесений настрій буде готовий.

З 8 по 10 грудня на жителів та гостей міста чекає І Всеукраїнський фестиваль-конкурс художньої творчості та виконавського мистецтва “Cяйво Калити”, що передбачає конкурсну програму для дітей та молоді у номінаціях: хореографія, вокал, інструментальне мистецтво, театральне мистецтво, оригінальний жанр, фольклор, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво. В рамках заходу на свій сольник запрошує спеціальний гість – співачка НАТАНІКА, що відбудеться 9 грудня о 19.00 год.
13 грудня, на Андрія, в Галереї мистецтв відомий український письменник, автор першого українського технотрилера «Бот»  Макс Кідрук презентуватиме свій новий роман «Не озирайся і мовчи», який вийшов друком на початку вересня.

А вже 15 грудня військовий оркестр 201 Навчального центру дасть святковий концерт з нагоди 50-річчя свого заснування. Захід відбудеться в приміщенні колишнього будинку офіцерів.
Довгоочікуваним заходом звичайно стане відкриття новорічної ялинки міста. Вогні запалюватимуть традиційно 19 грудня у День святого Миколая о 16.00 на головній площі Старого міста.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар