Четверта ОТГ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Центральна виборча комісія призначила на 29 жовтня 2017 року перші місцеві вибори у 202 об’єднаних територіальних громадах. У нашій області такі вибори відбудуться в 7 ОТГ, зокрема й на Кам’янеччині. Об’єднатися у Слобідсько-Кульчієвецьку громаду дали згоду жителі однойменної сільської ради (села Слобідка-Кульчієвецька, Боришківці, Мукша Китайгородська, Оленівка), Врубловецької (Врублівці, Станіславівка, Яруга) та Устянської (Устя, Баговиця, Велика Слобідка, Мала Слобідка, Тарасівка, Цвіклівці Другі, Шутнівці) сільських рад.

Тож початок виборчого процесу перших виборів сільського голови та депутатів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради об’єднаної територіальної громади стартуватиме з 9 вересня.

Нагадаємо, що це вже четверта ОТГ на Кам’янеччині. У серпні 2015 року були утворені Гуменецька (шляхом об’єднання сільських рад Абрикосівської, Великозаліснянської, Голосківської, Гуменецької, Думанівської, Заліськодругої, Нігинської та Супрунковецької), , Колибаївська (Колибаївської, Ходоровецької) та Китайгородська (Дерев’янської, Калачковецької, Китайгородської та Колодіївської).

Надія ЄРМЕНЧУК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар