Ще й гонорар отримали…

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Відомих у місті гумористів, гравців команди КВН «Наш формат» Володимира Черняка та Андрія Іванова запросили в один із найпопулярніших серіалів каналу ТЕТ – «Одного разу під Полтавою».

У проект наших хлопців покликали автори скетчкому «Країна У» від студії «Квартал-95», адже «Одного разу під Полтавою» — це своєрідне його продовження. Зйомки проходять у Київському національному музеї народної архітектури та побуту «Пирогово». У серії «Нафта» кам’янчани перевтілюються в геодезистів і грають на одному майданчику разом із тернопільським комедіантом, співавтором скетчкому Віктором Гевком (він же кум із «Одного разу під Полтавою»).

— Вся знімальна група, в тому числі режисер Андрій Бурлака, — дуже позитивні люди, тому працювати було одне задоволення, — зізнається Володимир Черняк. —І хоч у мене було всього шість слів, а в Андрія – шістнадцять (він за образом більше підійшов), сподіваємося, що не востаннє беремо участь у таких проектах. Ми ще й гонорар отримали, але й так би знялися, бо це дуже круто!

Наталя КАМІНСЬКА.

На фото (з Фейсбуку): Володимир Черняк, «серіальний кум» Віктор Гевко та Андрій Іванов.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар