Не бути рабами

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

У кожного часу свої цінності. Той стиль життя, що нав’язала нам війна, відмічено палким прагненням якнайшвидшого мирного врегулювання збройного конфлікту та щирою дякою тим, хто всіма силами намагається принести спокій на Схід країни. Вкотре до вшанування наших бійців долучилися Кам’янець-Подільські міська та районна організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»: вони організували чергову фотовиставку, присвячену «Легіону Свободи». Алея зі світлинами військовиків-свободівців, які захищали та нині боронять кордони України на Донбасі, розмістилася 21 червня на проспекті Грушевського, навпроти входу в Центральний ринок. Тож кожен перехожий міг стати опосередкованим свідком того лиха, що коїться нині там, на Сході, зазирнути в очі сучасним героям та думкою підтримати їх. Серед інших на світлинах зображено й наших кам’янецьких воїнів з «Легіону Свободи» Романа Грубова, Івана Коваля, Михайла Коцюбанського та Олега Стебницького.

На жаль, не кожен з представлених на фотографіях бійців зможе знову посміхнутися в об’єктив — усіх полеглих за нашу незалежність на відкритті заходу пом’янули хвилиною мовчання. Іншим борцям, що зараз здобувають мир для України, бажали благополучного та переможного повернення додому.

— Хто не шанує, не пам’ятає своїх героїв, той приречений на довготривале рабство, — зауважили ініціатори фотовиставки, доносячи цими словами до аудиторії задум проведення дійства.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар