11 причин відвідати «РетроФест» у Кам’янці-Подільському усією родиною

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Спланувати родинний відпочинок – справа не з легких, у кожного свої вподобання та улюблені розваги. Але організатори традиційного «РетроФесту», який пройде у Кам’янці-Подільському 7-9 червня, переконують: на їхньому святі буде весело усім.

Старовинні автомобілі, ретроралі від Кам’янець-Подільської до Хотинської фортеці, городяни у костюмах XIX-XX століття, супер-герої та парові машини проекту «Стімпанк» – усе це полюбилось кам’янчанам та гостям міста ще з попередніх років. Не стане виключенням і цьогорічний фестиваль: звук двигунів 80-літніх автівок знову наповнить вулиці Старого міста, а блиск хрому додасть лоску всьому заходу.

Серед учасників – символ фестивалю Citroen 2CV, 1959 року. Також очікують, що в цьому році вперше до Кам’янця-Подільського завітає вражаючий De Soto, 1939 року. Така машина була в мультиплікатора Уолта Діснея. Доповнить образ старовинного авто незмінний штурман екіпажу Тьотя Клава, яка продемонструє 10 вінтажних образів.

Але на цьому цікавинки не закінчуються!

Тож чому ще варто відвідати «РетроФест»?

  1. Захід проходитиме під гаслом «Велика авто7’я зустрічається на «Ретрофесті». Саме родинний затишок та тепло мають стати основою фестивальної атмосфери в цьому році.
  2. Усі локації на фестивалі працюватимуть безкоштовно.
  3. Просто неба на площі Польський ринок встановлять величезний стіл, довжиною 30 метрів. Кожна родина зможе взяти з собою смаколики та долучитись до загальної сімейної ретровечері.
  4. Можна не лише принести улюблену страву та пригостити всіх охочих, а й виграти у кулінарному конкурсі «Бабусин рецепт млинців».
  5. Для усієї родини на фестивалі працюватимуть локації «Грай Land», де буде змога весело провести час та зіграти в доміно, шахи та інші популярні ігри.
  6. Для наймолодших відбудеться показ RetroKidsShow – діти дефілюватимуть на подіумі в ретро-сукнях та вінтажних костюмах з метеликами. Також малюки зможуть спробувати себе у ролі модельєрів та створити неповторні образи для своїх ляльок.
  7. Одягнути в ретрокостюми пропонують і домашніх улюбленців. У рамках фестивалю пройде конкурс «Мій стильний друг». Реєструватись на сайті фестивалю можна прямо зараз. До участі допускаються усі: хом’ячки, морські свинки, собаки, коти, кролики тощо.
  8. Показ мод влаштують і леді, вік яких у паспорті 70+, а насправді їхньому драйву та життєвій енергії можуть позаздрити 18-річні. Вони продемонструють, як насправді розважались у часи їхньої молодості.
  9. Для того, щоб усі охочі могли долучитись до загальної ретроатмосфери, на фестивалі працюватиме «Вінтажна лавка». Стильні аксесуари дозволять вам бути в тренді.
  10. Організатори обіцяють потужну музичну програму. Буде змога послухати український рок-гурт «Нумер 482», гурт «Шо такоє?» та співачку Марієтту Вейс, у виконанні якої звучатиме фестивальний гімн.

І наостанок: з минулих років фестиваль славиться професійною організацією, увагою до деталей та дійсно мегапозитивною атмосферою, коли кожен почуває себе бажаним гостем. Тому не пропустіть нагоду долучитись до «РетроФесту» та подарувати справжнє свято собі та усій своїй родині.

Додаткова інформація та детальна інформація на сайті www.retrofest.ua

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар