«Агро-Поділля-2018» вкотре підтвердила високі здобутки нашого краю в агарному секторі

Автор: | Опубліковано Економіка Немає коментарів

Майже півтисячі представників з усіх регіонів України взяли участь у XXXI агропромисловій виставці “Агро-Поділля-2018”, що відбулась у Хмельницькому 15 вересня.

Серед експонатів була представлені кращі зразки сільськогосподарської техніки, обладнання, комплектуючих та запчастин, широкий спектр добрив, насіння, засобів захисту рослин. Аби відвідувачі могли краще ознайомитися зі всіма експонатами, на полігоні виставкового комплексу відбувалися демонстраційні покази техніки і технологій.

Голова ОДА Вадим Лозовий, голова обласної ради Михайло Загородній, заступник Хмельницького міського голови Анатолій Нестерук, директор департаменту АПР, ЕПР Олег Омелянюк та голова асоціації сільськогосподарських товаровиробників Хмельниччини Василь Мастій привітали учасників та гостей, відзначивши вагомі здобутки нашої області в аграрному комплексі, та нагородили кращих із кращих Почесними грамотами та цінними подарунками.

Удостоївся високої відзнаки і кам’янчанин. Грамотою Хмельницького міського голови було нагороджено Віктора Федірка, тракториста-машиніста філії «Кам’янець-Подільська» ТОВ СП «НІБУЛОН».

Кам’янець-Подільську районну делегацію на виставці очолювали голова РДА Василь Сукач та начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Надія Сузанська. Кам’янецька фортеця із колосків, виготовлена працівниками вказаного відділу, стала окрасою «Агро-Поділля-2018». А коровай, виготовлений кам’янецькими пекарями із ТОВ «Український кристал», ввійшов до Книги рекордів України, як найбільший за розміром кондитерський виріб. Сформований із 8700 окремих мафінів, він являв собою карту Хмельниччини розміром 5 на 5 метрів.

Відповідні дипломи про встановлення рекорду з рук представника Книги рекордів України отримали директор департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Олег Омелянюк та директор підприємства “Український кристал” Володимир Юр’єв.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

 

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар