Кубок України з мотоболу-2019 стартуватиме в Кам’янці-Подільському

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

За інформацією Почесного голови федерації мотоболу Кам’янця-Подільського, президента благодійного фонду «МіСт» ім.М.Савенка Сергія Ісаєнка 10-12 травня 2019 року на Кам’янеччині стартуватиме Кубок України з мотоболу, саме таке рішення ухвалило правління Федерації мотоциклетного спорту України. Сергій Миколайович нещодавно мав нагоду зустрітися із секретарем Федерації Василем Якимчуком і поспілкуватися щодо розвитку та популяризації цього виду спорту.

Нині в Чемпіонаті Україні грає п’ять професійних команд, серед них – молода відновлена кам’янецька команда «Поділля-Мотор», поки що єдина на теренах Західної України.

– Приємно, що саме в Кам’янці-Подільському в 2019 році відбудеться Кубок України з мотоболу. Можливо, це стане своєрідним стимулом для наших молодих спортсменів, – каже Сергій Миколайович, – та принесе їм позитивне налаштування в іграх за здобуття перемог, а нашим вболівальникам подарує яскраве свято мотоболу та можливість три дні спостерігати за грою кращих спортсменів України. Дякуємо за таку довіру Федерації МСУ, яка подарувала Кам’янцю це спортивне свято, позитивно розглянувши наше клопотання. Незважаючи на всі труднощі, які виникають під час підготовки до цих змагань, наші мотоболісти налаштовані викладатися на всі сто відсотків. Сподіваюся також на дієву підтримку обласної та міської влади. Ну, і як всі ці 5 років поспіль, поруч з командою буде надійне плече підтримки благодійного фонду «МіСт» ім. М.Савенка та його засновника Дмитра Савенка. Також сподіваюсь, що цей захід, як і зазвичай, безкоштовно відвідають вихованці з 15 дитячих та інтернатних закладів Хмельниччини, якими опікується наш фонд.

У свою чергу кам’янецькі мотоболісти вдячні БФ «МіСт», його засновнику Дмитру Савенку та президенту фонду, Почесному голові федерації мотоболу Кам’янця-Подільського Сергію Ісаєнку, за багаторічну системну підтримку та допомогу команді. А також вітають їх та всіх волонтерів з 6-річчям створення фонду, який було засновано 21 листопада – у день Архістратига Михаїла – киянином з кам’янецьким корінням Дмитром Савенком на честь та вшанування пам’яті свого батька Михайла Михайловича, вихованця-сироти Лісоводського дитбудинку, що на Городоччині.

Олеся Михальчик.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар