З миру по нитці…

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

5 липня в Кам’янець-Подільську центральну районну лікарню за сприяння Пановецької сільської ради було доставлено понад півтори сотні нових комплектів постільної білизни. Процес контролював особисто голова сільради Анатолій Костюк.

– Мені й самому неодноразово доводилося звертатися до медиків райлікарні, тож, як кажуть, на власній шкурі відчув болючі питання медицини, – каже Анатолій Миколайович. – Така ж невтішна ситуація не лише в нас, на містечковому рівні, це проблема майже всіх державних лікарень… Тому ми прийняли рішення придбати за кошти сільської ради 150 наборів постільної білизни на суму 50 тис.грн. Сказано – зроблено. Своїм вчинком закликаємо й інші територіальні громади Кам’янеччини долучилися до доброї справи та допомогти нашим медзакладам. Неважко поцікавитися в головного лікаря ЦРЛ, в чому наразі є нагальна потреба й посприяти у її вирішенні. Кожен може стати в пригоді. Адже тут лікуються майже всі жителі району. Важливо, аби наші люди отримували якісне медичне обслуговування, а для цього потрібно підставити своє плече, аби спільними зусиллями підняти на належний рівень охорони здоров’я Кам’янеччини. Недарма ж кажуть: з миру по нитці… Пановецька сільська рада вперше проявила ініціативу в допомозі ЦРЛ, проте, запевняю, не востаннє. Ми також підтримуємо й медичні пункти, які знаходяться у ввіреній громаді, асигнуючи на розвиток кожному по 10 тис.грн.

Головний лікар ЦРЛ Віталій Шевчук, а також медичний персонал вдячні за розуміння та допомогу керівництву та всій громаді сільської ради.

– Тепер ми оновимо всю постільну білизну терапевтичного відділення, якій, до слова, уже чимало років, – зауважив Віталій Іванович. – А оскільки відділень у лікарні багато і всі вони потребують капітального відновлення, то запрошуємо й інші сільради долучитися до такої акції.

Ольга Олійник.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар