Ветерани-силовики Кам’янця-Подільського висловили недовіру державі

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

27 лютого в приміщенні Будинку офіцерів відбувся черговий вияв підтримки протестних акцій ветеранів силових структур, що відбуваються наразі в столиці нашої держави.

Голова координаційної ради місцевих громадських об’єднань генерал Василь Мельницький з трибуни озвучив основні тези схвалених на попередніх слуханнях вимог до чинної влади й запросив присутніх до їх обговорення.

Виступаючі висловили незгоду з, на їхній погляд, непослідовною соціальною політикою Уряду, чиї ініціативи не враховують чітко прописаних у законах особливостей призначення пенсій силовикам та не зважають на думку ветеранської спільноти. Тому ухвалена й опублікована в ЗМІ Постанова про перерахунок і поетапне підвищення пенсій протягом трьох років цій категорії громадян не знайшла у ветеранів-силовиків розуміння.

Присутні узгодили зміст і одноголосно проголосували за звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою повернутися обличчям до тих, хто більшу частину життя терпляче ніс тягар і незгоди важкої служби й заслужив на гідне матеріальне забезпечення.

Володимир СКОБ’ЯК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар