Школярі Кам’янця виборювали звання короля й королеви “Шкільного вальсу-2018”

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Танцювальний конкурс проводився у місті вже увосьме. За час його існування до культури вальсу долучилося 1711 учнів. А на паркет “Шкільного вальсу-2018”  25 квітня вийшло  248 старшокласників з 18 закладів загальної середньої освіти. Конкурсанти змагались у 3-х номінаціях: велика група, мала група і танцювальна пара.

Усі з нетерпінням очікували на бали журі, до складу якого увійшли начальник управління освіти і науки Світлана Старченко, секретар міської ради Дмитро Васильянов, заступник директора Департаменту гуманітарної політики міської ради, начальник управління культури та туризму Петро Гаврилюк, завідувач відділу загальної і середньої та позашкільної освіти Валентина Потанська, викладач коледжу культури і мистецтв Ірина Літинська, викладач хореографії Майя Савчук, голова  міської ради  старшокласників «Нова Генерація Лідерів» Діана Пацан, менеджер маркетингу групи  компаній «Нова будова» Ніна Лянкоруцька.

Отож, переможцями визнано:

– у номінації «Велика група» – танцювальний колектив «Емоції» (тренер та хореограф-постановник Анастасія Федоряк);

– у номінації «Мала група» – танцювальний колектив «Мрія» (тренер та хореограф-постановник Тетяна Попкова);

– у номінації «Танцювальна пара» дует «Грація» ЗОШ №6 Анна Швець, Владислав Рудніцький, які стали  королем і королевою «Шкільного вальсу-2018»(тренер та хореограф-постановник Владислав Рудніцький).

Учасники конкурсу отримали дипломи, подарунки та запрошення від фітнес-центру «Нова Будова».

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар