Оладки з яйцем і зеленою цибулею

Автор: | Опубліковано Поради Немає коментарів

Після Великодніх свят зазвичай залишається багато яєць, а весна вже тішить нас зеленою цибулькою. Тож радимо господиням приготувати оладки. Й часу це не займе багато, й сім’ю порадує весняним смаком.

Інгредієнти: 1 сире яйце, 2 варених яйця, зелена цибуля, кефір – 125 мл, сметана – 125 мл, сода – 1 ч.л., борошно – 1 скл., щіпка цукру, мелений мускатний горіх, сіль та перець за смаком.

Варені яйця порізати кубиками, додати подрібнену цибулю, посолити і поперчити. Змішати кефір і сметану. Додати сире яйце, соду, сіль, цукор і мускатний горіх. Всипати просіяне барошно й замісити тісто густоти сметани. Додати варені яйця з цибулею, перемішати. Має вийти тісто, як на оладки. Дайте постояти 5 хвилин.

Додати коментар