Водій автобуса став на коліна за те, що висадив ветерана АТО

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Важко уявити, що відчуває людина, яка втратила здоров’я та мало не загинула, захищаючи державу, коли їй в грубій формі відмовляють не просто у законних пільгах, а, в першу чергу, у повазі та підтримці. І мова-то йде про пільги, які не можливо навіть порівняти з тими жахіттями, які їй довелось пережити.

Саме в такій ситуації опинився хмельничанин Олександр Дарморос, інвалід війни 1А групи, який втратив на війні зір та ногу. Чоловіка образив та відмовив у проїзді водій автобуса «Старокостянтинів – Кам’янець-Подільський». Подія сталася 3 травня на автобусній станції №5 у Хмельницькому.

Невдовзі після події депутат Хмельницької облради від ВО «Свобода» Віктор Бурлик показав фото, на якому водій автобуса стоїть на колінах.

«Разом з побратимами провели виховну роботу з водієм, який вигнав з автобуса пораненого ветерана АТО. Змусили вибачитись перед героєм російсько-української війни», – написав він у Facebook.

Дружина ветерана Олеся Дарморос повідомила, що в той же день перевізник вибачився, а водій написав заяву на звільнення.

  • Перевізники принесли свої вибачення, водій під тиском теж вибачався, але, на жаль, не зрозумів, що вчинив неправильно, він написав заяву на звільнення за власним бажанням. Ми всі дуже сподіваємось, що більше такого ні з ким не станеться.

Хочу звернутись до всіх перевізників, будь ласка поясніть своїм водія, щоб ставились до всіх пасажирів з повагою, а особливо до хлопців, які захищають нас з вами, нашу країну, ветеранів АТО, важко поранених ветеранів АТО.

Повірте, це дуже боляче пояснювати водіям, які не розуміють, чи то не хочуть розуміти, що ти був там у пеклі і тобі державою наданий безкоштовний проїзд.

Олександр Дарморос був мобілізований до лав Збройних Сил України у січні 2015 року та проходив службу у 8-му окремому полку спеціального призначення у Хмельницькому. У березні 2016 року під час виконання бойового завдання в районі селища Золоте Луганської області в результаті підриву на міні чоловік отримав поранення, внаслідок якого втратив ногу та зір.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар