ВІДРОДЖУЄМО ЧЕРГИ?

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Із відкриттям візових центрів громадяни поспішають оплатити так званий візовий збір, що становить на сьогоднішній день 14 євро. Сплачують вони його в гривнях у залежності від курсу. Не стали винятком і жителі Кам’янеччини.

У нашому місті вже кілька днів спостерігаються величезні черги біля Кредобанку. Справа в тому, що це чи не єдиний банк, де можна здійснити відповідну послугу.

На жаль, у черговий раз вражає ситуація, коли до пересічних громадян немає нікому діла. Дарма, що вони стоять під дощем з п’ятої ранку, що карантин. Більше того, абсолютно нікого не хвилює, що люди скупчились і ні про яку дистанцію у 2 метри мова вже не йде.

То ж чи не наражаємо ми себе такою поведінкою на збільшення кількості інфікованих?

Можливо, аби розвантажити черги людей, які хочу сплатити за послуги візового центру, банку варто було б збільшити кількість робочих годин, відкрити додаткові каси тощо.

Ми спробували через гарячу лінію Кредобанку дізнатися, чи можна провести онлайн оплату за візу? На жаль, отримали невтішну відповідь: «Кредобанк приймає платежі лише у відділенні банку».

Правда, оплатити послуги візового центру можна і в IdeaBank, але в нашому місті немає представництва цього банку.

Та є і втішна новина. За словами керівника Кам’янець-Подільського відділення Хмельницької філії ПАТ КБ «ПриватБанк» Олега Дідика вже з 5 червня 2020 року візовий збір можна буде оплатити у відділеннях ПриватБанку.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар