На Кам’янеччині у новоріччя дітей знаходять під ялинкою

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Кажуть, що дітей знаходять у капусті, а от шести сім’ям Кам’янеччини поталанило відшукати своїх маляток-первістків під ялинкою. Четверо карапузів – по парі дівчаток та хлопчиків – з’явилося на світ 31 грудня в місті. Вже в новому складі, не вдвох, а втрьох, у новий рік вступали родини Ельвіри та Пилипа Терлецьких, в яких народилася дівчинка Анна, Лізи та Андрія Піщуків, котрим небесами подаровано богатиря Глібчика. Ніні та Олегу Олійникам лелека приніс красуньку Домініку. Закортіло бути «півником» і прикрасити компанію своїм батькам Віці та Дмитру Лубинецьким у новорічну ніч й маленькому Давідику, який постукався на світ надвечір завершального дня 2017 року.

  • УЗД показувало період пологів на післясвяткові числа січня. Тож 31 грудня, як годиться, у нас на кухні шкварчало, кімнатами пилосос гуляв і ми повним ходом готувалися до зустрічі Нового року. Та син вирішив, що він стане найкращим подаруночком батькам на свята й надвечір старого року таки зробив нам сюрприз своїм народженням. Це найкраще, про що ми з чоловіком могли мріяти, – не стримує емоцій Вікторія Лубинецька.

Поряд з матір’ю очі на мокрому місці від радості і в бабусі Давідика, яка проживає в Нігині.

  • Я найбагатша бабуся в світі. Два місяці тому поповнення в родині було в сина, а зараз і дочка подарувала онука. Тепер я точно знаю, як виглядає найбільше щастя, – зізнається жінка. Й жартує, що «поселиться» в приміському автобусі, котрий курсує з Нігина до міста, аби бачити, як це щастя підростає.

Отож, хлопчик закривав рік старий, новий же відкривали дві дівчинки. 1 січня в районному пологовому відділенні сповістила про свою появу батькам Тетяні та Миколаю Серветникам з Довжка крихітка Марія. Свою першу мешканку 2018 року зустрічало й місто. Красуня з особливим ім’ям Варвара народилася в сім’ї Альони і Вані Олійників.

  • Якраз під бій курантів я відчула, що мій материнський час наступає. Від тієї думки швидко посмакувала усе святошне, ще пам’ятаю, з’їла чотири мандарини, бо ж потім буде зась. Добре, що валізи з дитячим приданим були наготові. І ось ми вже їдемо в лікарню, аби за якісь лічені години з нами трапилося справжнє новорічне диво. І як після цього не вірити, що в зимові свята здійснюються всі бажання, – ділиться молода матуся Тетяна Серветник.

Не приховує вдоволення й новоспечений татусь Коля. Він каже, що не перебирав, дівчинка чи хлопчик, а просто хотів дитину. Радіє, що на втіху батькам зростатиме дівчатко, мамі помічниця, а країні – провісниця миру. Адже в народі кажуть, що коли народжуються дівчата – миру бути.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар