ОБЛАСНА КОМІСІЯ ТЕБ І НС НЕ ДОЗВОЛИЛА ВІДКРИВАТИ САДОЧКИ І ВЕСТИ БОГОСЛУЖІННЯ У 6 РАЙОНАХ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій не дозволила відкривати садочки і вести богослужіння у 6 районах і 3 містах Хмельницької області.

Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш на брифінгу.

За його словами, не працюватимуть дитсадки і церкви у містах Нетішин, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, а також у Білогірському, Дунаєвецькому, Кам’янці-Подільському, Славутському, Старокостянтинівському і Шепетівському районах.

“На жаль, у цих районах і містах за останні сім днів зафіксовані спалахи захворювання COVID-19, які перевищили граничний показник, запроваджений Кабінетом міністрів. Тому поки не можемо говорити про пом’якшення карантинних заходів”, – пояснив високопосадовець.

Примуш зауважив, що обласна комісія ТЕБ і НС збиратиметься щоп’ятниці і вирішуватиме (з огляду на епідеміологічну ситуацію на кожній території Хмельницької області), чи пом’якшувати або посилювати карантинні заходи.

Водночас перший заступник голови ОДА додав, що з 27 травня можна буде проводити богослужіння у храмах області. Також з 1 червня мають запрацювати дитсадочки. Це стосується районів і міст, де відсутнє зростання хвороби COVID-19.

Загалом, на 25 травня в Хмельницькій області зареєстровано 379 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них: 117 одужало, 10 летальних випадків.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар