Кам’янецькі лебеді вдруге стали батьками

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Днями улюбленці кам’янчан та гостей міста білі лебеді привели новий виводок. Пташенята почали з’являтися на світ 29 травня. З-під маминого крила показали свої голівки 5 новонароджених.

  • Маємо поповнення. Лебеді подарували маленьких пташенят. П’ятеро уже є, чекаємо далі, – гарною звісткою поділився на своїй сторінці у Фейсбук мер Михайло Сімашкевич.

Новина неабияк приверне увагу мешканців міста, котрі забажають підгодувати сімейство, яке побільшало. Тож директор ПНВО Наталія ІЛАШ вкотре наголошує на правилах харчування птахів, аби людська опіка не завдала їм шкоди. Так, протипоказано кидати хлібобулочні вироби, котрі у воді перегнивають і цвітуть. Найкраще допомогти крупами, зеленню, овочами, які варто скласти поряд з озером, а доглядальники їх використають для збалансованого харчування птахів. Особливо небезпечними для білокрилих є обгортки від цукерок, які частенько доводиться виловлювати з водойми. Аби батьки не відмовилися від дітей, не можна ображати птахів та підходити до них з собаками.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар