Тримають руку на пульсі економіки

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

 

За кількістю різноманітних свят українці на передових позиціях у Європі, та все ж серед них є справді народні. До таких, безперечно, можна віднести День бухгалтера. Адже без невтомної праці вищезгаданих фахівців не можливо уявити жодну галузь суспільного життя. Саме від злагодженої, чіткої роботи спеціалістів та бухгалтерських підрозділів на суб’єктах підприємницької діяльності різноманітних форм власності та в установах бюджетної сфери і держуправління у великій мірі залежить ефективність соціально-господарської діяльності Кам’янець-Подільського району, залучення інвестицій та його інтеграція в глобальний економічний простір.

Підтвердженням того, що ці слова – не пафосна риторика, стала кібератака міжнародного масштабу. Сумнозвісний комп’ютерний вірус «Пєтя», добряче струсонувши фінансові системи низки країн, вирішив випробувати на міцність і нашу державу саме через бухгалтерську програму. Та вража сила недооцінила українських фахівців, які підтвердили свій високий рівень професійної кваліфікації, опинившись на передовій економічного фронту гібридної війни. Управління фінансів під орудою Олександра Федика завдяки передбачливості уникло незручностей, а Держказначейство і установи та підприємства району в стислі терміни ліквідували негаразди, підтвердивши рівень компетентності, що відповідає міжнародним стандартам.

За самовіддану працю – всенародна пошана і повага. У сесійній залі райради 17 липня слова привітань з побажаннями міцного здоров’я, родинного благополуччя, успішного здійснення задумів лунали від голови районної державної адміністрації Василя Сукача, заступника голови районної ради Віктора Єрменчука, помічника народного депутата України Володимира Мельниченка Ірини Камінської, начальника Кам’янець-Подільського управління Державної казначейської служби України Надії Попової,першого заступника начальника об’єднаної державної податкової інспекції Олександра Коваля.

Грамотами районної ради за високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера нагороджено головного бухгалтера відділу освіти, культури, спорту і туризму Китайгородської сільської ради ОТГ Світлану Стрельбіцьку; бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради ОТГ Ларису Балюк; заступника начальника фінансово-господарського відділу Колибаївської сільської ради ОТГ Ніну Атаманюк; бухгалтера Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні Тетяну Попоніну; головного бухгалтера КП «Надра Кам’янеччини» Інну Поворознік.

Від райдержадміністрації грамоти отримали бухгалтер з розрахунків з працівниками центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Чорна; бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради ОТГ Надія Березовська; головний бухгалтер Слобідсько-Рихтівської сільської ради Юлія Сеник; головний бухгалтер ДП «Нігинський кар’єр» Марія Степаненко; головний бухгалтер СТОВ «Гарант» Емілія Карташ.

Держказначейство, в свою чергу, відзначило Лілію Боярську, головного бухгалтера Чабанівської сільської ради; Людмилу Вишневську, головного бухгалтера Довжоцької сільської ради; Лесю Дубчак, головного бухгалтера Гуменецької сільради ОТГ; Наталю Патринюк, спеціаліста з бухгалтерського обліку Слобідо-Кульчієвецької сільради; Валентину Мосендз, головного бухгалтера коледжу ПДАТУ.

Святкування проходило у веселій невимушеній атмосфері зі спогадами, жартами та пісенними вітаннями від артистів районного центру культури і мистецтв «Розмай».

Володимир СКОБ’ЯК.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар