Кам’янець-Подільський має талант!

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Декілька тижнів поспіль Молодіжна рада міста спільно із відділом молоді і спорту департаменту гуманітарної політики міськради активно працювала над підготовкою молодіжного фестивалю «Кам’янець має талант!». 12 березня пройшов відбірковий тур, а 19 березня в актовій залі ПДАТУ відбувся його фінал.
Учасники продемонстрували глядачам різноманітні вокальні, спортивні, хореграфічні та художні номери. До фіналу увійшло 15 конкурсантів, з яких журі обрало шестеро кращих — Анну Дериторську, танцювальний дует «Успіх», Владу Худзинську, Леоніда Антонюка, Кирила Богданюка та гурт «Street knight». До визначення переможця молодь підійшла демократично: його обирали глядачі, які заповнювали анкети. Найбільшу кількість голосів отримала п’ятикласниця ЗОШ №12 Анна Дериторська.
Цікавим та незвичайним був номер студента планово-економічного технікуму Кирила Богданюка, який продемонстрував техніку малювання праскою. Це дуже вразило глядачів, тож між Кирилом і Анною була невелика різниця в голосах.
За перемогу в конкурсі заступник завідувача відділу молоді та спорту Віталій Добровольський та голова Молодіжної ради міста Степан Гурома вручили Анні Дериторській подарунок від міського голови Михайла Сімашкевича та сертифікат на суму 1000 грн. Хвилюючим став вчинок матері переможниці, яка передала приз доньки Кирилу Богданюку за його майстерність та незвичайний вид мистецтва.

Олеся МИХАЛЬЧИК

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар