День молоді в Кам’янці-Подільському: благодійний забіг, кіно, дебати та мокрий волейбол

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

28-29 червня у Кам’янці-Подільському відзначали День молоді. Молодіжна рада спільно з міською владою організували квест для всіх охочих взяти участь у святкуванні.

– Наше місто – це молодіжна столиця України і нам захотілось у цей день зробити не просто свято, а щось цікаве саме для молоді, щоб усі могли гарно провести час і з користю, – розповідає Катерина Дем’ян, член молодіжної ради Кам’янця-Подільського. –  Ми організували розіграш призів. Щоб взяти в ньому участь, потрібно пройтись по всіх локаціях із списку і отримати печаті за участь у відповідних дійствах. Листочок із всіма печатями приймається для подальшого розіграшу призів.

Локації з цікавими іграми та конкурсами розташовувались навколо міського фонтану. Тут можна було взяти участь у дебатах за шоколадку, при чому на дебати приймались люди будь-якого віку. Наприклад, 6-річній Марійці запропонували довести, що цукерки можуть бути корисними. «В солодощах є цукор, який виготовляють із буряка, а буряк – це вітаміни, – завзято розповідала маленька учасниця. – А ще, коли я лякаюсь чи засмучуюсь, солодощі мені піднімають настрій». За свою стійку аргументовану позицію дівчинка отримала шоколадку.

Тим часом у сквері Гунські криниці літали наповнені водою повітряні кульки, гучно лопались і змочували водою учасників мокрого волейболу. Прохолодні бризки в спекотний літній день – бонус від гри, який супроводжувався радісним сміхом. Оригінальний квест передбачав ще багато цікавих локацій: настільні ігри, дартс, презентації, фотоконкурс та можливість взяти безпосередню участь у розбудові Кам’янця: на великому аркуші можна було писати будь-які пропозиції, щоб наше місто стало ще більш комфортним і перспективним для проживання. Також було організовано благодійний забіг для збору коштів на допомогу безпритульним чотирилапим нашого міста. Увечері ж усі бажаючі мали нагоду подивитись кіно під відкритим небом від Міжнародного кінофестивалю «Бруківка».

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар