КЛЮЧІ ПІД ЯЛИНКУ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У переддень новорічних свят ще 29 нових легкових автомобілів Renault DUSTER dCi 110 4WD, які закупили для сімейних лікарів сільських амбулаторій Хмельниччини, вирушать до нових власників. Їхня вартість складає 13,5 мільйона гривень. Про це повідомляє пресслужба ОДА.
За кошти субвенції з державного бюджету на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості впродовж 2018-2019 рр. було придбано 63 одиниці службового медичного автотранспорту для 30 новозбудованих та 33 діючих амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Також 43 діючі амбулаторії отримали комплекти телемедичного обладнання.

Тож 30 грудня новенькі автівки в новоутвореному Кам’янець-Подільському районі зустрічали у смт Смотрич (Смотрицька ОТГ), с.Великий Жванчик (Дунаєвецька ОТГ), с.Оринин (Орининська ОТГ), с.Мукша Китайгородська (Слобідсько-Кульчієвецька ОТГ), селище Сахкамінь (Гуменецька ОТГ), с.Зелені Курилівці (Новоушицька ОТГ), с.Черче та с.Чорна (Чемеровецька ОТГ).

– Сподіваюся, що лікарям стане легше і комфортніше працювати, навідуватись до пацієнтів, надавати необхідну допомогу. Напередодні нового року та різдвяних свят хочу побажати усім міцного здоров’я, мирного неба, радості», – сказав під час вручення ключів від новеньких автівок голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Надія ЄРМЕНЧУК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар